112

Wijkagent Johan Bouma was er maar druk mee vannacht

Foto: www.politie.nl

Wijkagent Johan Bouma, Nunspeet-Oost had zaterdagnacht dienst. Samen met wijkagent Peter van Essen, Oldebroek-’t Loo. Zij hebben op hun Twitter-accounts ons weer deelgenoot gemaakt van een aantal meldingen.

Wijkagent naar inbraak

De dienstdoende agenten zijn naar een inbraakmelding gesneld in ’t Harde. Hier hebben zij een aangifte opgenomen. Rond 21.35 moet de inbraak op de Prins Willem Alexanderlaan hebben plaatsgevonden. Heeft u hier iets van gemerkt, of heeft u een tip? Bel dan 0900-8844. Of ga naar de website.

Drugs en autorijden

Een automobilist die softdrugs gebruikte, is in Nunspeet aangehouden. De man is zijn drugs kwijt en kan ook een poosje geen gebruik maken van z’n rijbewijs.

Geen BOB

In Elburg hebben de twee na een korte achtervolging een automobilist staande gehouden. De man bleek goed gedronken te hebben. Op het bureau is de man een onderzoek afgenomen. Het resultaat is 5 uur rijontzegging en een wat minder saldo op de bankrekening. De boete bedraagt €559.

Hardrijder

Omdat er een snelheidsmonster over de A28 voorbij Nunspeet scheurde en de landelijke eenheid politie hier achteraan zat, hebben de agenten ook een bijdrage geleverd aan de achtervolging en aanhouding. Een bestuurder uit Oosterwolde zat in de auto, nam de afslag ’t Harde en is uiteindelijk in Elburg aangehouden. De man mocht zijn rijbewijs en auto achterlaten.

https://twitter.com/POL_Oldebroek/status/840785236715798528

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen