Officiële opening door wethouders in Brake

Na weken wachten was het woensdag 25 januari eindelijk zover. Het zwembad van sportcentrum de Brake werd door de wethouders van Sport en Financiën officieel geopend.

Officiële doorbraak

“Nunspeet is blij met het vernieuwde zwembad en de organisatie hierachter. We nemen dan zometeen ook een weloverwogen sprong in het diepe,” aldus wethouder van der Maas. Mevrouw Storteboom: “Als gemeentebestuur hebben we er alle vertrouwen in. Nunspeet is hiermee weer goed de kaart gezet voor inwoners en toeristen.” Door een deur van papier liepen de twee wethouders het zwembad in. Een doorbraak die de vervanging van het sportfondsenbad door Sportbedrijf Nunspeet voorstelt. Na de officiële handeling doken de twee ook nog het water in. Waagden ze zich aan de drijvende brug. Namen een duik van de duikplank en gleden van de 2-persoons glijbaan.

Verbouwing

De plafonddelen van het zwembad moesten nodig vernieuwd worden. De afgelopen weken zijn de delen vernieuwd om de veiligheid van de zwemmers te waarborgen. Er is bewust gekozen voor deze periode. Het is de rustigste periode.

Feestweek

Om de opening met de inwoners van Nunspeet te vieren, zijn er deze week allerlei activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen