Duo-voorzitterschap bij vv Nunspeet

Foto: Pixabay

Na de Algemene Ledenvergadering van 7 november 2016 is het Ad Interim bestuur bezig geweest met het vormen van een nieuw bestuur voor de voetbalvereniging Nunspeet.  Als Ad Interim bestuur zijn wij blij dat we u kunnen melden dat het gelukt is om een nieuw beoogd bestuur samen te stellen. Via: http://www.vvnunspeet.nl

Snel definitief

Wij hopen binnen afzienbare tijd een Algemene Ledenvergadering uit te schrijven. Tijdens deze vergadering zullen de beoogde nieuwe bestuursleden worden voorgedragen en zal om goedkeuring van de leden worden gevraagd.

Duo-voorzitterschap

Het belangrijkste nieuws is dat de rol van voorzitter zal worden ingevuld door twee personen te weten: Erik Molenschot en Rob Buis. Beiden zullen de rol van voorzitter invullen als een duobaan. Klik hier voor de introductie. Beert Bouw gaat de functie van secretaris vervullen. Eibert ten Brink is bereid gevonden om, tijdelijk vanuit de Financiële commissie, de functie van penningmeester op zich te nemen. Ingmar de Vrieze versterkt het bestuur vanuit de Jeugdcommissie. Daarnaast zullen als algemeen bestuursleden Gert Reezigt en Henk Makkink plaatsnemen in het bestuur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen