Infoavond vrijwilligers, eentje voor de sporters en meer

Foto: ©Keiler

Nog twee weken en dan klinkt het startschot van de 27e Keiler. Op alle fronten wordt nu door de organisatie flink geschakeld door iedereen om er weer een geweldig succesvol evenement van te maken. En er wordt door sporters volop en in weer en wind getraind! In deze nieuwsbrief weer een update en houdt daarnaast vooral ook onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten!

Wedstrijdreglement

Het definitieve wedstrijdreglement 2024 staat op de website! Het reglement 2024 is op het punt van de wachttijd verhelderd. Tijdens de wedstrijd zijn er verschillende momenten waarop er wachttijd voor een team wordt toegekend, zoals bij een spoorwegovergang of wanneer de proef bij aankomst van het team bezet is en het team nog niet kan starten met de proef. In artikel 4.3 staat dit beschreven.

Lusinformatie

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het voorbereiden en ontwikkelen van de proeven voor de Keiler 2024. Ook dit jaar worden een aantal bestaande proeven aangepast. Er worden drie nieuwe proeven geïntroduceerd. Mooie uitdagende proeven die met het hele team moeten worden gedaan. Uiteraard wil je weten hoe de Keiler 2024 eruit gaat zien……..  Ongeveer een week voor de Keiler worden de lusbeschrijvingen gepubliceerd op de website.

Livestream van de prijsuitreiking

Kun je er niet bij zijn tijdens de prijsuitreiking? Geen zorgen! Ook dit jaar is er weer een livestream, zodat je niets hoeft te missen van de spetterende show in de Veluvine, de spannende prijsuitreiking en glorie momenten van de winnaars op het podium. Vanuit de Keiler hebben wij een leuke samenwerking met de Hogeschool Utrecht opgezet om dit te realiseren, waarbij de Livestream een praktijkopdracht is voor studenten Digitale Techniek & Media. Zij stellen zich graag aan jullie voor.

Wij zijn Djamila, Levi, Thijmen, Tom, Mika & Daan en wij volgen de opleiding Digitale Techniek & Media aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Wij zullen de livestream voor de prijsuitreiking van de Nunspeetse Keiler 2024 gaan verzorgen. Allemaal hebben we een specifieke skill-set waarmee ieder zijn & haar bijdrage kan leveren voor een fantastische uitwerking van de livestream. Houd zeker de socials van de Keiler in de gaten op 1 juni zodat jij dit interactieve live event online kan bijwonen!

Informatieavond vrijwilligers donderdag 30 mei

Allereerst maar met het allerbelangrijkste nieuws beginnen: ook dit jaar hebben we de vrijwilligers weer rond! Met ook dank aan al die Keilerfans die actief hebben meegeholpen hebben we weer maar liefst bijna 250 enthousiaste vrijwilligers. Alle posten zijn ingedeeld en we hebben ook nog een klein groepje reserves die staan te popelen om ingezet te worden. Traditiegetrouw nodigen we alle vrijwilligers de donderdag voor de Keiler uit voor de informatieavond. Mister Keiler praat jullie dan bij, we maken kennis, informeren je over jouw specifieke taak en reiken alle materialen uit. Kortom, best wel belangrijk dat je daarbij bent. Deze avond is voor alle vrijwilligers van de Jeugdkeiler. Inloop in de Veluvine is vanaf 19.30 uur, start is om 20.00 uur. Graag tot donderdag de 30e!

Vrijdagavond 31 mei sportersavond

Vrijdagavond 31 mei is de sportersavond. Inloop 19.30 uur en start om 20.00 uur in de Veluvine. Gedurende circa een uur worden belangrijke onderdelen van het wedstrijdreglement, van de lusbeschrijving en van de proeven toegelicht. Er wordt stilgestaan bij de veiligheid rondom de Keiler. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Een Must voor sporter en coach!

Neem ook de ingevulde en ondertekende deelnemersformulieren mee naar de sportersavond. Deze dienen per team op de sportersavond te worden ingeleverd. Het in te vullen deelnemersformulier is te vinden op www.nunspeetsekeiler.nl. Zonder dit formulier kan er niet gestart worden!

Neem tot slot op deze ook een spandoek mee van je teamsponsor, dan zorgen wij dat die zaterdagochtend op de Markt opgehangen wordt!

De spectaculaire vijfde lus met als afsluiter een oude bekende: Groove Department

De Keiler is niet compleet zonder die befaamde afsluitende vijfde lus in de Veluvine! Dit jaar belooft wederom een daverend succes te worden, mede dankzij de terugkeer van Groove Departement na hun indrukwekkende optreden vorig jaar. De hele Keilerfamilie bij elkaar, terwijl de adrenaline van de dag plaats maakt voor honger, dorst en spanning: op welke plek ben zijn we geëindigd?

Net als voorgaande jaren worden we getrakteerd op een fantastisch buffet, verzorgd door Catering Culinair. We blikken terug op de enerverende dag met sfeerbeelden en hilarische anekdotes, gevolgd door de spannende prijsuitreiking. Want daar draait het allemaal om: wie neemt de Keilers dit jaar mee naar huis?

We sluiten deze 27e editie dus extra knallend af met die oude bekende: coverband Groove Department. Tot in de late uurtjes zal deze energieke coverband de grondvesten van de Veluvine opnieuw laten trillen. Deze negen vrienden zijn de meest spetterende top-100 coverband van Nederland, bekend om hun funky versies van recente hits en klassieke knallers. Met hun enthousiasme en aanstekelijke energie is het onmogelijk om stil te blijven staan. Eén ding is zeker: You’ve got to groove with Groove Department!

Lunchpakket Albert Heijn voor alle vrijwilligers!

De materialen voor de wedstrijd, de proeven of het eten tijdens het afsluitende feest…. Alles kost geld. Terwijl de Keiler bedoeld is als project om geld mee te genereren voor het lokale goed doel. Die kosten afdekken en geld ophalen voor goede doelen is alleen mogelijk dankzij alle sponsors.

Ook dit jaar zijn we blij weer te kunnen rekenen op dienstensponsor Albert Heijn die de meer dan 250 hardwerkende vrijwilligers voorziet van een uitgebreid en gezond lunchpakket!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen