Doornspijker van 53 slachtoffer ontvoering Nunspeet

Foto: ©ANP Nieuws.nl
De 53-jarige man uit Doornspijk die gistermiddag aan de Oenenburgweg in Nunspeet werd ontvoerd, is terecht. De man kwam vrijdagavond te voet naar zijn huis in Doornspijk. Daar was het politieonderzoek nog in volle gang. De man mankeert niets.

Ontvoerde Doornspijker spil in mysterieuze ontvoering

De man is door de politie meegenomen naar het bureau en kort verhoord. De politie is nog bezig met het onderzoek. Er is nog niemand aangehouden. Veel meer kan de politie nog niet vertellen over de ontvoering.

Brute overval

Op klaarlichte dag en midden op straat werd de Doornspijker vrijdag in Nunspeet ontvoerd. Op internet staan beelden van de ontvoering. Daarop is te zien hoe een man meegenomen wordt door gemaskerde mannen. Hij wordt uit zijn wagen getrokken en op de achterbank van een BMW 5-serie gezet.

Bus op carpoolplaats A28

Later zag de politie op een carpoolplaats bij de snelweg A28 bij de Eperweg in Nunspeet een busje staan. De politie denkt dat het busje gebruikt is bij de ontvoering.

Onderzoek

In de Oenenburgweg en op de carpoolplaats werd urenlang door de recherche onderzoek gedaan. Later deed de recherche ook onderzoek in het huis van de ontvoerde man in Doornspijk. Daar kwam de man halverwege de vrijdagavond zelf naar toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen