Medailles in overvloed voor turnsters GV Nunspeet

Foto: Eigen foto

In de turnhal van Beekbergen werd de 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie gehouden. Er werden mooie medailles behaald. Onder leiding van Gerda van de Outenaar en Manouk Deen (en hulp van Ellen Drost en Lizette de Gruijter) deden maar liefst 23 turnsters van GV Nunspeet mee. Sinds kort traint de B-selectie van GV Nunspeet 2 x per week in de sporthal van de Veluvine, en dit heeft dit zijn vruchten afgeworpen.

Twee gouden en drie zilveren medailles

Goud was er voor Lotte Vierhout en Joelle van Es. Het zilver ging naar Laura van Meer, Demy Smit en Amber Drost.

Turnsters 5e divisie GV Nunspeet

Lotte blonk uit op vloer en balk. Ook met haar overslag over kast haalde ze hoge punten. Joelle van Es turnde een topwedstrijd en haalde de hoogste notering op sprong. Een aantal meiden haalden medailles binnen in hun eerste wedstrijd. Amber turnde haar eerste wedstrijd en met succes. Ze glunderde van oor tot oor toen zij goud won. Ook voor Laura van Meer was het haar eerste wedstrijd. Demy Smit pakte knap zilver na een langdurige blessure.

Resultaten

Esther Bouw werd (5e) met de hoogste notering op vloer, Naomi Zijlstra (6e) die een fantastische brugoefening liet zien. (6e). Esther, Naomi en ook Sanne Graaf (5e) belandden in het eindklassement net naast het podium. Dit belooft veel voor de volgende wedstrijd. Nynke Knol (9e), Dionne den Dikken behaalde de 10e plaats, Julia van de Put (12e), Jasmijn van Keulen (13e), Marit Zeevat (15e), Sanne Bouw (20e), Jasmine de Gruyter (23e), Rebecca Rens (10e), Noa Glastra (8e), Maaike Verhaart (9e) met een prachtige brugoefening, Jolien bouw (11e), Nienke Visch (17e)en Lisanne Plakke (18e). Rianne Pap (13e), Ellen Drost (9e) turnde een goede wedstrijd na lange blessure.

Het was een geslaagde wedstrijddag voor trainsters en turnsters van GV Nunspeet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen