112

Scooterrijder ramt in achtervolging politieauto en komt ten val

Foto: FB Politie Nunspeet

Tijdens de surveillancedienst zagen de dienstdoende agenten zaterdag op de Elspeterweg een scooter zonder kentekenplaat rijden.

Harder

De bestuurder had het gas ook flink los, want de scooter reed harder dan toegestaan. De agenten reden de scooterbestuurder tegemoet en zetten de keeractie in. Toen de bestuurder dit doorkreeg, gaf hij gas bij en wist aan de aandacht van de hermandad te ontsnappen.

Scooterrijder ramt auto

Op de Van Peterson Ramringweg kwamen zij de bestuurder weer tegen en konden de agenten de man een stopteken geven. Hieraan werd geen gehoor gegeven. De scooterrijder week uit en ramde met deze manoeuvre de politieauto. Deze raakte hierbij beschadigd. De scooter kwam beschadigd in de berm terecht en de bestuurder lag op de grond en kon worden aangehouden.

Heel rijtje

De 19-jarige Nunspeter bleek op een scooter te rijden die volgens de gegeven van de RDW al vernietigd had moeten zijn. De scooter kon twee keer de normale snelheid, miste een kentekenplaat en de scooter was niet verzekerd. De scooter is in beslag genomen en de scooteraar kreeg een proces-verbaal.

Tijdens de surveillance zagen wij vandaag op de Elspeterweg in Nunspeet een scooter zonder kentekenplaat rijden. De…

Geplaatst door Politie Nunspeet op Zondag 7 april 2019

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen