112

Vrouw met scooter onderuit op de Heetkamp in Elspeet

Foto: Nieuws.nl

Een bewoner van de Heetkamp ontdekte het ongeluk en de vrouw afgelopen nacht bij toeval. De man ging rond 00.15 uur naar buiten om zijn schuur te controleren en zag een scooter langs de kant van de weg liggen.

Vrouw

Toen hij de scooter naderde zag hij ook een vrouw op de grond liggen. De verwondingen van de vrouw waren van dien aard dat hij direct eerste hulp toepaste. De man belde met 112 en de hulpdiensten werden direct ingeseind. Ambulancedienst en politie waren snel ter plaatse. De vrouw werd door het ambulancepersoneel nagekeken en voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Ongeval

De politie heeft direct sporenonderzoek uitgevoerd en hieruit blijkt dat het een eenzijdig ongeval is geweest. De 20-jarige vrouw is onderuit gegaan met haar scooter en de berm in gegleden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen