112

Varkens vallen in mestput onder hun stal

Foto: ©News United/Damian Ruitenga

Zaterdagmiddag stortte de vloer in van een varkensstal aan de Vreeweg. Van de 240 varkens kwamen er meer dan 100 in de mestput terecht. Het grootste deel is hier door de brandweer uitgehaald. Een aantal dieren overleefden de val niet.

Speciale uitrusting

De brandweer kwam met een aantal eenheden naar de ongevalslocatie toe. Vanwege de gassen die vrijkomen uit een gierput, ging de brandweer in speciale uitrusting te werk. Zaterdagavond konden nog niet alle dieren uit de kelder onder de stal worden weggehaald.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen