112

Getuigen gezocht bij racevete op de A28

Foto: ©NNN

Vrijdagavond 2 april rond 18.30 hebben twee auto’s voor gevaarlijke situaties gezorgd op de A28 tussen ’t Harde/Harderwijk.

Aanhouding

Er werd op de snelweg zelfs even tegen het verkeer ingereden. De bestuurders, twee Nunspeters, hadden een conflict, ze zijn aangehouden. De politie zoekt nu mensen die iets hiervan gezien hebben.

Getuigen gezocht

Reed u aan het begin van de avond op A28 en heeft u hier iets van gezien? Deel uw informatie dan met ons, zodat de politie een goed beeld kan krijgen wat er precies is gebeurd.

Bel 0900-8844 om uw informatie te delen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

Reacties

Cookieinstellingen