112

Betonnen mal valt om en bouwvakker raakt gewond

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Maandagmiddag moest een bouwvakker uitwijken voor een vallende, betonnen muur. Hij raakte daarbij gewond.

Betonnen mal

Een betonnen muur viel om tijdens de werkzaamheden voor het nieuwe sportgebouw aan de Sportlaan. Tijdens de bouw van het nieuwe zwembad moest de bouwvakker plotseling aan de kant. Tijdens zijn achterwaartse sprong raakt hij een stalen pin en daarbij beschadigde hij zijn knie.

Hulpdiensten

De hulpdiensten rukten massaal uit. Brandweer, politie, ambulance en traumaheli werden allemaal opgeroepen. De inzet bleek gelukkig veel groter opgeschaald dan dat achteraf nodig was. De politie en arbeidsinspectie hebben het voorval in onderzoek. Er kon de volgende dag ook weer verder gebouwd worden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen