112

Politieteam Nunspeet/Elburg/Oldebroek heeft genoeg te doen

Foto: www.politie.nl

Het Politieteam Nunspeet/Elburg/Oldebroek was vooral druk met auto-inbraken. Op meerdere plekken is zaterdagavond melding gemaakt van (poging tot) auto-inbraak.

Auto-inbraken

Aan het begin van de avond maakt de website melvinbakker.nl melding van meerdere auto-inbraken op de parkeerplaats van Hotel de Hoeve aan de Elspeterweg in Nunspeet. De autoruiten moeten tussen 21.30 en 22.00 ingeslagen zijn.Iets later, net na 22.00 uur, is er melding gemaakt van een auto-inbraak op het parkeerterrein bij Landal-park ’t Loo in Oldebroek.

3 maal proces-verbaal

In het Oranjepark werd melding gemaakt van geluidsoverlast. Hier aangekomen troffen de dienstdoende agenten meerdere jongeren aan. 1 ontving een proces-verbaal omdat deze op heterdaad werd betrapt op het drinken van alcohol. 2 anderen gingen op de bon voor het niet kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs. Tijdens het wegsturen/schoonvegen van het park kregen de agenten een scheldkanonnade over zich heen. Hierbij viel het woord kankerjoden. De persoon die dit riep, werd aangehouden en overgebracht naar Apeldoorn voor een nachtje cel.

Kleine incidentjes

Tussen de bedrijven door werd er nog even op het NS-station Nunspeet een fietsendief op heterdaad betrapt. De dader werd ingerekend en meegenomen naar bureau Apeldoorn voor een nachtje cel.

Uitloop horeca

Een aantal personen vond het nodig om na het stappen in het Nunspeetse centrum te urineren tegen een winkelpand en op de straatklinkers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen