Talkshow en inspiratiemarkt: ‘Wat gaat er om in het puberbrein van uw kind’

Foto: Pixabay

Op 9 oktober 2019 wordt er een talkshow en inspiratiemarkt georganiseerd in Veluvine ‘Wat gaat er om in het puberbrein van uw kind?’

Talkshow + informatiemarkt

Wat gaat er om in het puberbrein van uw kind? Hoe zorg je ervoor als ouder dat je betrokken blijft zonder dat je kind zich afsluit voor ouderlijke adviezen? Hoe kijken jongeren zelf naar onderwerpen als social media en gamen? En wat is het advies van professionals?

Talkshow
De talkshow draait om een open gesprek over uitdagingen en verleidingen in de pubertijd. Hierbij praten we niet over, maar vooral met pubers zelf. Vijf thema’s staan centraal:

  1. Lekker in je vel
  2. Gezonde voeding
  3. Social media
  4. Alcohol en drugs
  5. Gamen zonder zorgen

De thema’s worden geïntroduceerd door middel van een vlog van leerlingen van het Nuborgh College Veluvine. Onder leiding van een echte talkshow host komen deskundigen aan het woord. Zo worden verschillende kanten belicht.

Informatiemarkt
Voorafgaand en na afloop van de talkshow is er een informatiemarkt waar u informatie kunt vinden over de thema’s en waar gelegenheid is om na te praten en vragen te stellen.

Meer info

Tijdens de talkshow worden er opnames gemaakt. Heeft u hier bezwaar tegen? Vermeld dit dan bij de aanmelding, dan houden we hier rekening mee. Graag tot 9 oktober! Aanmelden via e-mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen