Uitstelmogelijkheden belastingbetaling ondernemers en ZZP’ers, en uitstel aanslag toeristenbelasting

Foto: Canva

In verband met de huidige omstandigheden heeft de gemeente Nunspeet het opleggen van aanslagen toeristenbelasting uitgesteld. Daarnaast zijn er uitstelmogelijkheden betaling gemeentelijke belastingen voor ondernemers en zzp’ers.

Aanslagen toeristenbelasting

De aanslagen toeristenbelasting 2019 worden minimaal 2 maanden uitgesteld (deze zouden eind maart worden opgelegd). De voorlopige aanslagen toeristenbelasting 2020 worden later opgelegd (zou normaal juni zijn) en de hoogte (normaal 90%) wordt nader bekeken.

Uitstel betaling gemeentelijk belastingen voor ondernemers en ZZP-ers

Ondernemers en ZZP-ers die problemen voorzien met het voldoen aan hun betalingsverplichtingen aan gemeentelijke belastingen, veelal voor eind maart, worden opgeroepen zich te melden via [email protected]. In het bericht kan de ondernemer/zzp-er om uitstel van betaling vragen en uitleggen hoe men door de uitbraak van corona niet tijdig aan de betalingsverplichting kan voldoen. De gemeente Nunspeet zal coulant omgaan met uitstel van betaling en betalingsregelingen voor deze groepen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen