Met een loopbaancoach van Leerwerkloket ontdek jij wat je wilt én krijg je hulp om de volgende stap

Dit is het moment om werk te maken van je werk. Droom jij van een nieuwe uitdaging, zoals een nieuw beroep of een andere functie? Zet de stap nu! Daarom zet Nunspeet een loopbaancoach in.

Loopbaancoach geeft hulp

Samen met de gratis loopbaancoach van Leerwerkloket ontdek jij wat je wilt én krijg je hulp om de volgende stap écht te zetten. Heb je daarvoor een opleiding nodig? Je kunt nu een vergoeding krijgen.

Wil je wat anders?

Ben je gelukkig in je werk, maar wil je groeien in je rol? Ga daar dan nu mee aan de slag. Upgrade Jezelf betaalt nu namelijk jouw opleiding. Dankzij het leren kun jij straks naar jouw droombaan solliciteren. Vraag nu jouw loopbaangesprek aan. De vergoeding is voor alle werknemers en werkzoekenden die wonen in Regio Zwolle en kan tot 1 januari 2021 worden aangevraagd. Weet je dát je wil leren, maar nog niet precies wat? Praat dan eens met de gratis loopbaancoach van Leerwerkloket. Mark van de Bunte, wethouder Economie: “Het is belangrijk om werknemers en werkgevers in onze gemeente de kans te geven om op een gunstige wijze voor bijscholing of omscholing te kiezen. Zeker gezien de huidige coronacrisis hopen we dat met deze mogelijkheid veel mensen blijvend aan het werk kunnen.”

Coronacrisis

Vanwege de coronacrisis kunnen individuele inwoners en medewerkers zich rechtstreeks aanmelden. De scholingsmogelijkheid voor medewerkers is ook verbeterd beschikbaar via (potentiële) werkgevers. Zij kunnen voor een onbeperkt aantal medewerkers een aanvraag indienen, de scholingstermijn is verlengd en het opleidingsniveau is niet meer begrensd. De aanvragen gaan – zowel voor inwoners als werkgevers – via het zogeheten Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Upgrade jezelf is een initiatief van de samenwerkende gemeenten in de Regio Zwolle, waaronder de gemeente Nunspeet. De kosten voor (bij)scholing worden betaald uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Aanvragen en voorwaarden

Aan de financiering van cursussen, trainingen en opleidingen door het Ontwikkelfonds Regio Zwolle zijn enkele voorwaarden verbonden: je woont in een van de regiogemeenten van Regio Zwolle en hebt voorafgaand een gesprek met een loopbaancoach van Leren en Werken. De opleiding wordt aangeboden door een erkende opleider, de aanvraag bedraagt maximaal € 5.000,- en wordt voor de start van de scholing ingediend. Kijk voor meer informatie op upgradejezelfregiozwolle.nl.

Vragen?

Neem contact op met Bep Franken via (0341) 25 92 60 van de gemeente Nunspeet of rechtstreeks met Upgrade Jezelf Regio Zwolle (Nickie de Vries, [email protected], 06 11 22 52 59 of Moniek Bom, [email protected], 06 10 46 20 95).

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties