2000 stuks mondkapjes voor minima in Nunspeet

Foto: Pixabay

De gemeente Nunspeet gaat gratis mondkapjes verstrekken aan huishoudens met een laag inkomen.

2000 stuks

Nu er een mondkapjesplicht is aangekondigd, vindt de gemeente het belangrijk dat iedereen daar aan kan voldoen. De gemeente heeft 2000 mondkapjes besteld. Geen eenmalige wegwerpkapjes, maar wasbare die langer bruikbaar zijn, en goed voor het milieu.

Per post verstuurd

De huishoudens met een laag inkomen die bij de gemeente bekend zijn, krijgen de mondkapjes per post toegestuurd. Om huishoudens te bereiken die niet bekend zijn, werkt de gemeente samen met onder andere Voedselhulp Nunspeet en de Stichting verborgen armoede.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen