Webinar rondom plannen voormalige Kijktuinen

Foto: Pixabay

De gemeente Nunspeet bereidt woningbouw voor op de locatie van de voormalige Kijktuinen.

Webinar en inzage op gemeentehuis

Het voorlopig stedenbouwkundig plan en concept beeldkwaliteitsplan die zijn opgesteld liggen vanaf 26 januari ter inzage voor advies van inwoners en omwonenden. De plannen zijn in te zien op het gemeentehuis en via www.nunspeet.nl/kijktuinen. Daarnaast organiseert de gemeente op 26 januari 2021 van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur een webinar via MS Teams waar beide plannen worden toegelicht.

Webinar

Het webinar is bedoeld om aan omwonenden en inwoners van de gemeente informatie te verstrekken over de toekomstige plannen in de Kijktuinen. De plannen voor de daadwerkelijke inrichting/uitvoering van de wijk en de inschrijving voor huur- en koopwoningen gaat nog niet van start, omdat nog niet is bepaald hoe de woningen uitgegeven worden. Dit wordt bepaald bij het in procedure brengen van het ontwerpbestemmingsplan. Zodra de inschrijving van start gaat, wordt dit bekend gemaakt via www.nunspeet.nl/kijktuinen, Nunspeet-Huis-aan-Huis en de lokale media.

Meer informatie over deze plannen en het aanmelden voor de webinar is te vinden op www.nunspeet.nl/kijktuinen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen