Gemeentegids Nunspeet online te bekijken en offline op aanvraag

Foto: Gemeente Nunspeet

Net als vorig jaar wordt de gemeentegids van Nunspeet niet meer huis aan huis verspreid. Immers: veel mensen maken gebruik van de digitale variant op Gemeentegids Nunspeet.

Meerdere voordelen

Deze online versie is altijd actueel. De papieren gids verscheen maar één keer per jaar. Hierdoor kon de informatie gedurende het jaar verouderd raken. Daarnaast past minder drukwerk in het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Duizenden gidsen minder laten drukken, bespaart heel veel papier en inkt.

Liever papieren versie?

We begrijpen dat er mensen zijn die liever een papieren gids hebben. Voor hen waren er vorig jaar diverse verspreidpunten waar gratis een gids was af te halen. Door corona zijn echter niet alle uitgiftepunten geopend. Daarom is besloten dat de gemeentegidsen alleen af te halen zijn in het gemeentehuis, Markt 1. Wilt u een exemplaar per post ontvangen? Bel dan naar (0341) 25 99 11 of stuur een e-mail naar [email protected].

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen