Bladkorven verschijnen weer in straatbeeld gemeente Nunspeet

Foto: Gemeente Nunspeet

In de herfst worden er door de gemeente bladkorven geplaatst. Wel halen we het hele jaar losliggend blad op. Dit jaar worden er weer circa 80 bladkorven geplaatst in de diverse wijken en kernen van de gemeente Nunspeet.

Gebruik van de bladkorven:

– de bladkorven zijn alleen bestemd voor bladeren

– takken of andere vormen van (tuin)afval worden niet geaccepteerd

– bij misbruik wordt de bladkorf verwijderd/niet teruggeplaatst

Wat u moet weten

De gemeente Nunspeet heeft de locaties voor de bladkorven weer vastgesteld voor dit jaar. Er worden dit jaar ± 80 stuks geplaatst in de diverse wijken en kernen. De bladkorven staan vermeld op de kaart onderaan de pagina. De bladkorven worden begin van de herfst geplaatst in de diverse straten en na de herfst weer weggehaald. De locaties zullen niet meer gewijzigd worden.

Locaties

Kaart Bladkorven Gemeente Nunspeet 2021 (pdf, 7 MB)

Lijst Bladkorven gemeente Nunspeet 2021 (pdf, 175 KB)

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen