Stilstand is achteruitgang

Foto: ©Nunspeet.nl/Maximaal Sales

Stilstand is achteruitgang

22 oktober 2021
In mijn werkgebied op het gemeentehuis geldt stilstand is achteruitgang. Met name bij verkeer is het goed om samen met de verkeerskundigen vooruit te kijken. Het blijft altijd opletten om te zorgen voor een goede doorstroming en verkeersveilige situaties. Ondanks dat we het goed voor elkaar hebben, blijven wij in beweging. Want ook verkeersdeelnemers gedragen zich iedere keer anders en aan ons de taak het allemaal veilig door de juiste bocht te manoeuvreren.

Ook bedrijven kijken vooruit, want zij moeten morgen en ook overmorgen weer leveren. Het zijn grillige tijden met een vraag naar handjes en grondstoffen. De prijzen lijken soms wel dagkoersen en niemand weet hoe het er overmorgen uitziet. In de overleggen met de ondernemers speelt de onzekerheid een rol. Daarom trekken wij samen op en houden we bij elkaar een vinger aan de pols. Want zoals de ondernemers zelf zeggen: “Alleen is sneller, maar samen komen we verder.”

Gelukkig zijn we in de sport ook weer verder. De meeste competities zijn begonnen en evenementen vinden weer plaats. Het is fijn elkaar te kunnen ontmoeten, want sport verbindt. Enerzijds is het kennismaken met een sport, zoals het tafeltennistoernooi voor scholieren en anderzijds is het weer ‘thuiskomen’ bij de kleindierensportvereniging bijvoorbeeld. Het is goed om overal beweging te zien. Want linksom of rechtsom, we moeten met z’n allen vooruit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen