Gratis testen en mondkapjes uitgegeven door gemeente

Foto: ©Maximaal Sales

De gemeente Nunspeet stelt vanaf maandagmiddag 7 februari opnieuw gratis corona zelftesten én ditmaal ook mondkapjes type II beschikbaar voor inwoners die een laag inkomen hebben.

Gratis testen en mondkapjes

Inwoners die gebruikmaken van de gemeentelijke minimaregelingen en/of inwoners met een sociaal minimumloon kunnen vier zelftesten per week en eenmalig een doosje met 50 mondkapjes – zolang de voorraad strekt – afhalen bij de balie op het gemeentehuis of bij de Oranjehof, Staverdenseweg 34 in Elspeet. Dit kan vanaf a.s. maandagmiddag 12.00 uur. Om te voorkomen dat zelftesten en mondkapjes om financiële redenen niet worden gebruikt, biedt de gemeente deze mogelijkheid aan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen