Energiebespaaractie Noord-Veluwe: korting op radiatorfolie en inductiekookplaat

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Wie tussen 14 februari en 31 juli dit jaar één of meerdere energiebesparende producten bij de bouwmarkt koopt, kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen via Veluwe Duurzaam.

Energiebespaaractie nummer 2

Met deze tweede editie van de Energiebespaaractie trekken de Noord-Veluwse gemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam alles uit de kast om inwoners te stimuleren aan de slag te gaan met energiebesparing. Deelnemende producten zijn dit keer bijvoorbeeld ook: inductiekookplaten, HR++ glas en ventilatiesystemen.

Extra steuntje

De Energiebespaaractie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen. Zo zorgt een kleine maatregel als een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen.

50 procent korting op kleine maatregelen

Wie kleine energiebesparende producten koopt, ontvangt 50 procent van zijn aankoopbedrag terug. Inwoners kunnen maximaal 50 euro terugkrijgen. Onder deze groep vallen bijvoorbeeld: tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

25 procent korting op grote maatregelen

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekooktoestel bijvoorbeeld. Combineren van kleine en grote maatregelen is mogelijk, maar met een maximum van 100 euro retour.

Voorwaarden

Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden is te vinden op: www.veluwe­­duurzaam.nl/energiebespaaractie

Bon inleveren

Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Dit kan tot en met 14 augustus 2022. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Over Veluwe Duurzaam

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam werkt in opdracht voor de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.`

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen