Koninklijke Onderscheiding voor raadslid de heer J. Meijer

Foto: Wikimedia

Op dinsdag 29 maart 2022 zal burgemeester Van de Weerd een koninklijke onderscheiding uitreiken aan de heer J. (Koos) Meijer.

Koninklijke Onderscheiding

De heer Meijer neemt afscheid als raadslid (namens het CDA) van de gemeente Nunspeet. De uitreiking van de koninklijke onderscheiding vindt plaats tijdens de raadsvergadering op 29 maart 2022. De heer Meijer ontvangt de Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) voor zijn jarenlange inzet voor de gemeenschap. Hij is van 2010 tot 2022 raadslid in de gemeente Nunspeet geweest voor het CDA.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen