Gratis webinar voor ondernemers op 13 juni 2022 voor inzicht financiën

Foto: Pixabay

De gemeente Nunspeet biedt ondernemers een gratis webinar aan dat handvatten geeft om inzicht te krijgen in de eigen financiële situatie.

Webinar inzicht financiën

Michiel Hordijk en Claudia van der Werf van het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK) geven dit webinar. Erna is er de mogelijkheid om als ondernemer gratis meer individueel advies te krijgen (dit is voor een beperkt aantal mensen).

De volgende thema’s zullen in het webinar aan bod komen:

  • Hoe gezond is de financiële situatie van uw onderneming?
  • Hoe krijgt u meer inzicht in die financiële situatie? Welke tools kunt u hiervoor inzetten en hoe berekent u uw financiële ruimte?
  • Met welke toekomstige financiële verplichtingen moet u rekening houden? Denk bijvoorbeeld aan de Belastingdienst, prijsstijgingen et cetera.
  • Welke mogelijkheden zijn er voor het verkrijgen van werkkapitaal?

Waar kunt u terecht om na dit webinar verder te praten?

Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen over financiële vraagstukken.

Aanmelden webinar

Meldt u aan voor de webinar op maandag 13 juni 2022 van 9.00 tot 10.30 uur via https://imk.easywebinar.live/event-registration-26.

U ontvangt na uw aanmelding een link via e-mail om deel te nemen aan het webinar.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen