Wethouders en raadsleden benoemd

Foto: ©Nunspeet

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 2 juni zijn Jennifer Elskamp en Wichert Stoffer beëdigd als wethouder. Wethouder Jaap Groothuis en Mark van de Bunte zijn opnieuw benoemd.

Nieuwe raadsleden

Martin Mol (Gemeentebelang), Gerrald Bronkhorst (SGP), Alice van de Steeg (ChristenUnie) en Karel van Bronswijk (CDA Lokaal) nemen hun plaatsen over in de gemeenteraad. Alma van Maanen is beëdigd als burgerraadslid (CDA Lokaal).Ook zijn de leden van de diverse commissies benoemd. Een volledig overzicht staat op de pagina Bestuur en organisatie.

Afscheid

Er werd ook afscheid genomen van wethouders Marije Storteboom, Pieter Teeninga en Leen van der Maas. Zij kregen een eikenblad met parel opgespeld.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen