Een berichtje van burgemeester Blom

Foto: ©Gemeente Nunspeet

Ingezonden brief – Beste mensen,
Sinds enkele weken mag ik uw en jullie burgemeester zijn. En ik moet u zeggen: ik ben onder de indruk. Nunspeet is een prachtige gemeente met een gevarieerd en actief verenigingsleven, mooie bedrijven, goede voorzieningen en – zo heb ik gemerkt – erg aardige mensen.

Ik ben hard bezig om de gemeente en haar vier kernen te leren kennen. En wat mij nou leuk lijkt, is dat u of jij mij daarbij helpt. Wat moet ik volgens u/jou zeker zien binnen onze gemeente? Laat het mij weten. Dan stappen we samen op de, fiets of lopen we een blokje om en luister ik graag.
Lijkt het u of jou leuk om mij te helpen de gemeente te leren kennen? Maak dan een afspraak via mijn secretaresse: [email protected] of (0341) 25 93 44.
Ik zie er naar uit!
Céline Blom, burgemeester

Instagramaccount burgemeester Blom

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen