Primeur: voor het eerst Pride in Nunspeet

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Een primeur voor de gemeente Nunspeet: voor het eerst wordt dit jaar de Pride Nunspeet georganiseerd! True Colors organiseert tijdens de pride-maand (in juni) allerlei activiteiten onder de naam ‘Pride Nunspeet’. We trappen de pride-maand af met het ophangen van de pridevlag op zaterdag 3 juni. We roepen daarom de gemeente, alle inwoners, bedrijven en (sport)verenigingen op de pridevlag op te hangen. Deze vlaggen zijn gratis te lenen bij True Colors Nunspeet.

Dinsdag Pride bingo

Op dinsdag 6 juni organiseren we de Pride Bingo in Dorpsherberg de Roskam. Dit is bovendien de officiële start van de Pride in Nunspeet. Iedereen is uiteraard welkom bij deze opening. We roepen met name de politiek in Nunspeet op om langs te komen. Dit zou een enorme steun zijn voor alle LHBTIQA+-ers in Nunspeet!

Flyeren en gesprek

True Colors is op donderdag 8 juni aanwezig op de Markt in Nunspeet om te flyeren en het gesprek aan te gaan. Pride-maand is namelijk niet alleen een feestmaand, het is ook een maand van bewustwording.

Tekenen met stoepkrijt

Kom op zaterdag 17 juni je tekenskills laten zien tijdens de Pride Stoepkrijt! True Colors is aanwezig met een informatiekraam en je kunt los gaan met ons regenboogstoepkrijt. Locatie: ingang gemeentehuis.

Dragbingo

We sluiten de Pride Nunspeet af met spectaculaire DragBingo op vrijdag 30 juni met dragqueen V E N O M (https://www.instagram.com/Venom_viv/)! Geen saaie bingo dus, maar een avond vol glitter en glamour. De bingo wordt gehouden in WOC Binnenhof in Nunspeet. We gaan er een fantastische en gezellige maand van maken. We vieren de liefde en we vieren dat we onszelf mogen en kunnen zijn.

Meer info

Als je meer informatie wilt, dan kun je altijd een e-mail sturen naar [email protected]. Ook als je een pridevlag wilt lenen. We zien je graag in juni terug bij onze activiteiten! De data van de activiteiten kunnen nog wijzigen. Kijk op www.truecolorsnunspeet.nl voor laatste informatie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen