Tijdelijke fietsenstallingen vanwege werkzaamheden station

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Aannemer Van Hattum en Blankevoort verplaatst deze maand de grote fietsenstallingen bij het station – ter hoogte van het perron – vanwege de werkzaamheden aan de Stationsomgeving.

Tijdelijke fietsenstallingen

De ruimte is nodig voor de aanleg van de onderdoorgang voor voetgangers en fietsers en de bouw van de verlengde perronkap. Daarna wordt de stalling volledig vernieuwd en komt er meer ruimte om de fiets te stallen. Langs de Elspeterweg (locatie A) en op de voormalige bushalte op de Enkweg/Stationsplein (locatie B) wordt ruimte gemaakt voor tijdelijke fietsenstallingen. De fietskluizen van NS worden verplaatst naar het P+R-terrein (locatie C). De vernieuwde fietsenstalling wordt gefaseerd teruggeplaatst.

Nog enkele dagen

Vorige week kwamen er bouwhekken om de huidige fietsenstallingen waarop staat aangegeven dat de stalling verdwijnt, zodat reizigers de tijd hebben hun fiets ergens anders te plaatsen. Vanaf vrijdag 21 juni kunnen fietsen niet meer in de huidige stalling worden geparkeerd. Fietsen die er op donderdag 27 juni nog staan, worden naar een van de nieuwe stallingen verplaatst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen