Onrendabel groen gaat verkocht worden

Voorbeeld
Foto: Google Street View

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering op 27 juni 2017 de verkoopkaart onrendabel groen voor de wijk Nunspeet Noord en Oost gewijzigd hebben vastgesteld.

Verschillende reacties onrendabel groen

De beleidsregel en de verkoopkaart voor de wijk Nunspeet Noord en Oost hebben voor inspraak ter inzage gelegen. Hierop zijn een aantal reacties bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. De reacties hebben aanleiding gegeven de verkoopkaart op enkele locaties te wijzigen.

Alleen groen op verkoopkaart

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet verkoopt op dit moment alleen het onrendabele groen in de wijk Nunspeet Noord en Oost dat op de verkoopkaart is aangegeven. De kaart is op deze pagina te raadplegen De groenstroken worden verkocht voor € 75,00 per m² kosten koper.

Beleidsregel verkoop onrendabel groen

Op grond van de Beleidsregel onrendabel groen kan de gemeente gericht sturing geven aan de verkoop van onrendabel groen. De beleidsregel beschrijft waar de gemeente de komende jaren op wil inzetten om zo veel mogelijk onrendabele groenstroken aan bewoner te verkopen. De beleidsregel functioneert daarmee ook als communicatiemiddel tussen gemeente en potentiele kopers. De beleidsregel biedt derhalve een eenduidig en hanteerbaar instrument bij verkoop.

Digitale kaart

Onderaan deze pagina vindt u een digitale kaart met de locaties van het onrendabele groen in de wijk Nunspeet Noord en Oost. Staat de groenstrook nabij uw woning niet op de kaart, dan wordt de groenstrook niet verkocht!

Interesse?

Woont u in de wijk Nunspeet Noord en Oost en heeft u interesse in het kopen van een strook onrendabel groen én staat de groenstrook op de verkoopkaart, vul dan het aanvraagformulier in.

 

Reacties

article
4571
Nunspeet Noord en –Oost
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering op 27 juni 2017 de verkoopkaart
https://nunspeet.nieuws.nl/gemeente/4571/onrendabel-groen-gaat-verkocht-worden/
2017-10-18T20:10:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2017/10/18200949/Onrendabel-Groen-Zwolswegje-Voorbeeld-Google-Street-View.jpg
Gemeente, Nieuws