Zangavond in Driestwegkerk voor 9e keer georganiseerd

Foto: Harm Jan Polinder

Op zaterdagavond 29 september wordt in de Driestwegkerk in Nunspeet, Driestweg 4, voor het negende jaar op rij een regiozangavond georganiseerd ten bate van vervolgde christenen.

Zangavond, muzikanten en koor

De aanvang is 19.30 uur. Het christelijke mannenkoor ‘Jeduthun’ onder leiding van Arie Kortleven verleent een bijdrage evenals het duo Gerrald en Henriette Bronkhorst op orgel en dwarsfluit. Koor en samenzang worden begeleid door Marcel van de Ketterij. De opening en sluiting worden verzorgd door ds. B.L.C. Aarnoudse uit Doornspijk.

Vervolgde christenen

Al negen achtereenvolgende jaren organiseert de Jongerenwerkgroep Christenvervolging een concert met als thema ‘Vervolgd, maar niet vergeten’ in Nunspeet. Ook dit jaar staat de zangavond in het teken van de nijpende situatie waarin christenen in veel andere landen zich bevinden. Tijdens de zangavond worden er filmfragmenten getoond over christenen die vervolgd worden om hun geloof. Tevens is er een bijdrage van de leden van de Jongerenwerkgroep Christenvervolging, de werkgroep die verantwoordelijk is voor de organisatie van de zangavonden. Dankzij tientallen lokale sponsoren gaat de volledige collecteopbrengst van deze avond naar het goede doel.

Jeduthun

Christelijk mannenkoor ‘Jeduthun’ dat tijdens het concert optreed bestaat uit 130 leden en heeft een breed repertoire met psalmen, gezangen en vaderlandse liederen. Jong en oud van harte welkom tijdens deze bijzondere editie van de zangavond ‘vervolgd maar niet vergeten’. Meer info: www.jwchristenvervolging.nl.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen