Welke vrijwilliger in de gemeente Nunspeet verdient volgens u een extraatje?

Foto: Pixabay

Op 7 december is de jaarlijkse ‘Nationale Vrijwilligersdag’. Reden om vrijwilligers eens extra in het zonnetje te zetten, want waardering voor wat zij doen is erg belangrijk!

Wie verdient een attentie?

Kent u iemand die dit verdient? De coach van het voetbalteam, de vrijwilliger die de boodschappen doet, degene die u administratief ondersteunt, of de persoon die een kopje koffie of thee voor u inschenkt? Als u vindt, dat deze ene vrijwilliger het verdient om in het zonnetje gezet te worden, kunt u hem/haar nomineren tot 1 december a.s. Iedereen mag genomineerd worden, ongeacht hoe vaak diegene zich inzet als vrijwilliger. Juist de vrijwilliger die zich niet via een organisatie inzet, wordt vaak over het hoofd gezien.

Nomineren

U kunt iemand nomineren door het invullen van een aanmeldingsformulier bij het Servicepunt Vrijwilligers in de Veluvine, of door een e-mail te (laten) sturen naar [email protected]. Vermeld daarin de naam en het adres van degene die u wilt aanmelden, zijn of haar telefoonnummer en (indien bekend) het e-mailadres. Geef ook aan waarom u vindt dat deze persoon deze extra blijk van waardering verdient.

Nunspeetse ondernemers

Een aantal ondernemers uit Nunspeet ondersteunt deze nominaties door het beschikbaar stellen van attenties of cadeaubonnen. Alle genomineerde vrijwilligers worden uitgenodigd om op 7 december  a.s. om 16.30 uur in het gemeentehuis te zijn bij de verloting en uitreiking van de beschikbaar gestelde attenties. De uitreiking zal worden verricht door wethouder Van den Berg.

De ondernemers die reeds een bijdrage hebben geleverd zijn: Pannenkoekenhuis De Boskabouter, Rookoven.com, Boekhandel Osinga, Lunchroom Uniek, Bloemisterij Fluitekruid, Bakkerij Van Dongen,  Filmhuis Veluvine, het IJscafé en Bloemenhuis De Passiebloem.

Bent u ondernemer in Nunspeet en wilt u dit initiatief ook ondersteunen door het beschikbaar stellen van een attentie of cadeaubon, neem dan contact op met het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, tel.: 0341-442020 (van maandag t/m donderdag) of stuur uw mail naar of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen