Vrijwilligers gevraagd bij De Zonnebloem, afdeling Nunspeet

Foto: Pixabay

De Zonnebloem, afdeling Nunspeet, heeft ongeveer 100 deelnemers en 40 vrijwilligers die (vaak oudere) mensen thuis bezoeken die door lichamelijke beperkingen dreigen te vereenzamen. Jammer genoeg gaat een aantal vrijwilligers hier binnenkort mee stoppen en is De Zonnebloem op zoek naar vervangers.

Vrijwilligers

Naast het doen van de bezoeken kunnen vrijwilligers meehelpen om verschillende activiteiten mogelijk te maken, zoals een Kroondomeinentocht, een ‘treinrit’ met het bezoekerstreintje over de hei, uit eten gaan, een bingomiddag, een museumdag, etc. Ook kunnen zij meedraaien met vergaderingen en promotieactiviteiten doen.

Niet in het diepe

Vrijwilligers die een groot empathisch vermogen en een luisterend oor hebben, sociaal vaardig en vriendelijk zijn en het leuk vinden om betrokken team te horen zijn zeer welkom! Ook jongeren worden van harte uitgenodigd eens te informeren naar de vele mogelijkheden. In overleg met de coördinator wordt afgesproken welke activiteiten er worden verricht. Natuurlijk krijgen vrijwilligers ondersteuning van De Zonnebloem zelf en van de andere vrijwilligers. Er kunnen cursussen en workshops gevolgd worden. Onkosten worden in overleg vergoed.

Aanmelden

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een kort mailtje met je naam en telefoonnummer naar Annelies Veerman: [email protected]. Zij belt je dan zo spoedig mogelijk terug.

Meer info

Kijk voor andere vrijwilligersvacatures ook eens op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: http://vrijwilligers.nunspeet.nl/. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen zijn er medewerkers aanwezig om je te woord te staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen