Het verhuurbedrijf op de grens van Nunspeet en Hulshorst is steeds vaker te zien

Foto: Partyverhuur Nunspeet

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, evenement of een grote bruiloft met alles er op of er aan, het kan Partyverhuur Nunspeet niet groot genoeg zijn. Van een klein gebaksvorkje tot aan diverse tenten, alles is inzetbaar voor een geslaagd feest.

Groeien

Wat 10 jaar geleden begon met een opslag in een garagebox, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijfsruimte van ruim 200m2. Eigenaar Dave van Eeden: “Wij zijn gespecialiseerd in partytenten, groot en klein, houten vloeren, heaters, meubilair, linnen, servies en springkussens. Hiermee leggen wij de fundering voor een geslaagd evenement.” Maar dat is lang niet alles waarvoor zij ingeschakeld kunnen worden. Door de jaren heen is het bedrijf zo gegroeid dat alle benodigdheden voor een feest door geregeld kunnen worden.

Partyverhuur Nunspeet

“De meeste voorkomende spullen hebben wij wel in ons assortiment. Zelfs ballonnenbogen, ballonpilaren en houten meubilair kunnen wij leveren. Op dit moment hebben wij nagenoeg voor alles wel een oplossing” zegt Dave. “En in de afgelopen jaren werken wij samen met partners die ons aan kunnen vullen, zodat we tot een mooi totaalevenement kunnen komen. Denk daarbij aan catering, een friteskraam, licht en geluid.” vervolgt hij.

Evenementen

Grote evenementen zoals de Zandenplasloop en Halve Marathon Nunspeet, maar ook kleinschalige (tuin)feestjes……Partyverhuur Nunspeet heeft door de jaren heen menig feest en/of evenement voorzien van attributen. Op de vraag wat hij nu het leukste event vind dat hij ooit gedraaid heeft, antwoord hij heel politiek correct. “Ik kan niet echt een topper benoemen. Vooral het creëren van een setting waarbij er alleen maar tevreden gasten bij een event of feest zijn, vind ik belangrijk. Ruim 7 jaar doe ik dit werk nu fulltime. Kan ook geregeld beroep doen op 1 a 2 jongens voor diverse klussen. Het belangrijkste: Ik ben nog net zo gedreven als 10 jaar terug!” vertelt hij.

Zelf een feest of evenement organiseren?

Wie zelf een feest of evenement wil organiseren kan Dave van Eeden benaderen via de website van Partyverhuur Nunspeet of via de bedrijfspagina op Facebook. Op afspraak is de loods te bezoeken. Partyverhuur Nunspeet is gevestigd op de grens van Nunspeet en Hulshorst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen