Tweede secretaris bij Multiculturele vrouwengespreksgroep Mozaïek

Foto: Pixabay

Multiculturele vrouwengespreksgroep Mozaïek wil zich graag verder ontwikkelen en meer activiteiten uitvoeren. Dit kan alleen als er voldoende menskracht aanwezig is.

Tweede secretaris

Er wordt een tweede secretaris gezocht. Iemand die meedenkt over het beleid en het programma van de stichting, en die na een inwerkperiode de taak van de eerste secretaris kan overnemen. Gezocht wordt een vrouw die past binnen de bestuursgroep en die bij voorkeur woonachtig is in de gemeente Nunspeet of directe omgeving.

Kennis of affiniteit

Zij moet ervaring hebben met het notuleren van vergaderingen of wil dit leren, en heeft voldoende kennis en ervaring met administratieve werkzaamheden en archivering. Zij beschikt over ondersteunende en samenbindende kwaliteiten, creativiteit en flexibiliteit. De taken van de tweede secretaris worden uitgevoerd in overleg en samen met de overige bestuursleden.

Mozaïek

Mozaïek is opgericht in 2006. Deze multiculturele vrouwengespreksgroep stelt vrouwen, afkomstig uit alle delen van de wereld, in de gelegenheid elkaar te ontmoeten in een vertrouwde, gezellige sfeer. Nieuwkomers worden bij de Nunspeetse samenleving betrokken en men leert elkaar en elkaars cultuur kennen.

Activiteiten

Samen wordt iets geleerd over tal van onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft, zoals sociale media, gezondheid en opvoedingsvragen. Er worden gezellige dingen gedaan, zoals bloemschikken, een excursie of knutselen. De voertaal is Nederlands, wat Mozaïek ook een goede oefen-taalplaats maakt. De groep komt op elke tweede donderdag van de maand samen in de Rank aan de Prins Bernardstraat 17.

Meer info

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Rita Timmers, tel 06-14701744, e-mail [email protected]. Vrouwen die op een andere manier actief zouden willen zijn bij Mozaïek, worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Op de site van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl staan zo’n 150 gevarieerde vrijwilligersvacatures. Het SVN is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-442020. Spreekuren zijn op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 9.00-12.30 uur in de Veluvine.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen