Medewerkers Sportmarathon RTV Nunspeet voor op zaterdagmiddag gezocht

Foto: Pixabay

Ben je sportliefhebber? Iedere zaterdagmiddag van 14.00-18.00 uur wordt op RTV Nunspeet het goed beluisterde radioprogramma Sportmarathon uitgezonden.

Medewerkers Sportmarathon

Ben je geïnteresseerd in sport – vooral ook in de sportactiviteiten van onze plaatselijke sportclubs – en lijkt het je wat om mee te werken aan het leukste sportprogramma van de omgeving? Dan ben je bij RTV Nunspeet aan het goede adres! Er is ruimte voor een redactiemedewerk(st)er, een technicus en een presentator/presentatrice.

Testwedstrijd

Voordat je aan de slag gaat, woon je eerst als toeschouwer een uitzending bij, om te kijken hoe het programma wordt gemaakt en of het werk aansluit op je verwachting. Gaat je interesse ernaar uit om als presentator aan de slag te gaan, dan maak je eerst een proefprogramma om te kijken hoe het je af gaat. De presentator moet een stressbestendige snelle prater zijn, die goed onder druk kan presteren en die de luisteraars boeit.

Meer info

Marcel Bonte van RTV Nunspeet kan je meer vertellen over de inhoud van de verschillende taken. Reacties kunnen worden gemaild naar [email protected].

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk staan in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl. Het SVN is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-442020. Spreekuren zijn op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 9.00-12.30 uur in de Veluvine.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen