Nog plek voor verkoop op evenementen Nunspeet uit de kunst!

Foto: Nunspeet Uit De Kunst

De voorbereidingen voor allerlei gezellige evenementen in de gemeente Nunspeet zijn al weer in volle gang!

Nog plek vrij op de markten

Nunspeet uit de kunst organiseert de belevenismarkt op de Wilddagen in Vierhouten en een gezellige landelijke markt op het Schaapscheerdersfeest in Elspeet, zeer populaire en druk bezochte evenementen. Voor beide markten zijn nog wat plekken vrij, dus heb je een leuk product wat mooi zou passen bij de sfeer van één van beide evenementen schrijf je dan snel in voor een kraam!

Belevenismarkt Wilddagen

De Wilddagen in Vierhouten genieten landelijke bekendheid. Jaarlijks in het eerste weekend van oktober staat heel Vierhouten in het teken van de Wilddagen; dit jaar op zaterdag 5 en zondag 6 oktober; beide dagen van 13.00 -18.00 uur. Liefhebbers van lekker eten, gezelligheid, een outdoor-country sfeer en buitenleven komen hier van heide en verre op af.

Non-food markt

Naast de culinaire hapjes die bij de diverse restaurants verkrijgbaar zijn is er ook een sfeervolle en stijlvolle Belevenismarkt, waar de bezoekers van de Wilddagen graag rondsnuffelen. Heb jij een product wat je hier graag zou verkopen, wat bij zou dragen aan de sfeer van dit ludieke evenement? Neem dan snel contact op met de evenementenorganisatie van Nunspeet uit de kunst. Standhouders kunnen bij voorkeur een plek huren voor twee dagen, voor één dag is echter ook mogelijk.

Schaapscheerdersfeest Elspeet

Zaterdag 6 juli worden de schapen weer verlost van hun warme jassen, en dat is een feestje waard! De hele dag is bij de schaapskooi te zien hoe de schapen geschoren worden, daaromheen zijn er gezellige kraampjes met allerlei informatie en is er een grote markt waar van alles te koop is. Het Schaapscheerdersfeest wordt veel bezocht door families met kinderen en mensen uit de omgeving.

De markt

De markt, die duurt van 10.00-18.00 uur, is zeer gevarieerd en altijd gezellig. Door het landelijke karakter van het schaapscheerdersfeest is de sfeer relaxed en zijn bezoekers echt een dagje uit. Lijkt het jou leuk om hier je producten te verkopen? Meld je dan snel aan!

Geef je op voor deze beide markten via [email protected]

Voor meer informatie

'

Reacties

article
11969
Nog plek voor marktkooplui
De voorbereidingen voor allerlei gezellige evenementen in de gemeente Nunspeet zijn al weer in volle
https://nunspeet.nieuws.nl/nieuws/11969/nog-plek-voor-verkoop-op-evenementen-nunspeet-uit-de-kunst/
2019-02-08T06:01:52+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2019/02/06142358/Nunspeet-uit-de-Kunst.png
Nieuws