Gemeentehuis Nunspeet wordt verder opnieuw ingericht

Foto: Google Street View

De afgelopen jaren is er flink vernieuwd in het gemeentehuis aan het Marktplein. De traditionele inrichting van een kantoor met vleugels en aparte werkplekken is veranderd naar een kantoor met moderne werkplekken.

Aansluiting met rest

De onderdelen die nog niet getransformeerd zijn naar de moderne inrichting zijn de bovenhal, raadzaal en trouwzaal. Deze zullen op termijn vernieuwd worden. De ruimte die ook nog niet aangepakt is, is de bestuursvleugel. Die zal dit jaar gaan aansluiten bij de al gewijzigde ruimtes. Momenteel worden de ontwerpen voor de herinrichting gemaakt.

Kostenplaatje verbouwing gemeentehuis

Aan de vernieuwing zit een kostenplaatje verbonden. Er zal in 2019 zo’n €118000 worden gebruikt. De overige €58000 komen in 2020 op de rekening. In de programmabegroting 2019-2022 waren de vernieuwingen al opgenomen. Waar vooral rekening mee wordt gehouden is de duurzaamheid van de toekomstige inrichting. De kunststof bureaubladen zullen vervangen worden door massief houten bladen. En gelijk met de herinrichting van de vleugel worden ook de ramen van de vleugel worden vervangen.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen