Internationale Vrouwendag vrijdagavond in Wijkontmoetingscentrum de Binnenhof gevierd

Foto: Pixabay

Opvallende, onzichtbare, dode en levende, grootse en kleine. We kennen ze allemaal want in elke stad of in elk dorp waren en zijn heldinnen te vinden. Heldinnen die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de rechten van de vrouw, voor gelijkheid, voor hun medemens. Je kunt heldinnen herdenken, eren, feliciteren, aanmoedigen of een stem geven. Aansluiten bij het thema is uiteraard geheel vrijwillig en verplicht je tot niets.

Internationale Vrouwendag

Op 8 maart 2019 wordt ook in Nunspeet Internationale Vrouwendag gevierd. Het doel van deze dag is aandacht geven aan vrouwenthema’s en andere items op het gebied van emancipatie en participatie.  Hierbij staan ontmoeting, gezelligheid en verbinding centraal. Alle vrouwen uit de gemeente Nunspeet zijn welkom in het WOC op de Binnenhof op vrijdag 8 maart van 19.00-22.00 uur.  Zelfgemaakte hapjes meenemen wordt gewaardeerd.

Vol programma

Voor de pauze zijn er sprekers. In de pauze is er weer een hapjesbuffet , er zullen enkele kraampjes staan met o.a. de mogelijkheid voor hand- en voetmassage, en tips voor gezichtsverzorging. Na de pauze is er ruimte voor muziek, dans en mode. Dit jaar weer een modeshow  georganiseerd door kringloopcentrum de Cirkel en er komt een buikdanseres die een demonstratie en workshop geeft.

De kosten zijn € 2,50 p.p.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen