Dijkhuizen Verhuurt regelt uw feest op en top

Foto: Dijkhuizen

In december 2018 kocht Evert Dijkhuizen, van Dijkhuizen Verhuurt, de complete inventaris van Van Aperlo, Attractie- en Partyverhuur uit Elburg. Een beslissing waar hij absoluut geen spijt van heeft. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen ervoor om een feest op eigen locatie te geven. En een kinderverjaardag is niet meer compleet zonder springkussen of attractie.

Assortiment van Dijkhuizen Verhuurt

Dijkhuizen Verhuurt komt tegemoet aan deze groeiende behoefte. Dijkhuizen: “Wij willen de klant een uitgebreid assortiment aanbieden. Het is mogelijk om de artikelen te laten bezorgen en ophalen en wij bouwen indien gewenst op en af op locatie”. Inmiddels is Evert al een aantal jaren in deze branche actief en is het aanbod van Dijkhuizen Verhuurt flink gegroeid. Het assortiment bestaat momenteel uit zo’n 80 springkussens, verkrijgbaar in allerlei soorten en in verschillende prijsklassen. Daarnaast kun je bij Dijkhuizen Verhuurt terecht voor partytenten, meubilair, attracties, spel- en promotiematerialen, rodeo’s, uitdeeltraktaties, opblaasbare figuren en een reeks aan zeskampspelen.

Easy-up partytenten

Dijkhuizen Verhuurt onderscheidt zich in de regio door easy-up partytenten aan te bieden. “Door het al ingebouwde frame zet iedereen deze tent snel en gemakkelijk op. Er hoeft geen ingewikkeld bouwpakket in elkaar gezet te worden. Je klapt de tent open en maakt de zeilen rondom vast met klittenband,” zegt Evert. Door deze hoge kwaliteit tentdoeken kunnen de partytenten van Dijkhuizen Verhuurt ook prima in de wintertijd gebruikt worden.

Grote plannen

Vernieuwing, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn voor Evert belangrijke kernwaarden. Hij denkt graag met je mee en zet zich volledig in om jouw evenement tot een groot succes te maken. Ook de kinderen worden niet vergeten! Dijkhuizen heeft grote plannen voor het organiseren van kinderfestivals en springkussenspektakels. Blijf op de hoogte via zijn facebookpagina of bekijk de website voor het complete verhuuraanbod.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen