Provinciale ‘brandweer-vaardigheidstoets’ zaterdag in Nunspeet

Foto: Fotopersbureau Steenwyck

Twintig brandweerkorpsen strijden op zaterdag 6 april a.s. in Nunspeet om de meeste punten. Het Nunspeetse korps organiseert die dag de ‘Provinciale Vaardigheidstoets 2019’.

Brandweer-vaardigheidstoets

Tijdens de toets worden kennis, kunde en kwaliteit van de deelnemende ploegen door een jury beoordeeld. Hierbij zijn het professioneel werken onder stress en tijdsdruk belangrijke factoren. Deze vaardigheidstoetsen bevorderen niet alleen het vakbekwaam worden, maar ook het vakbekwaam blijven.

Provinciale deelnemers

De deelnemende korpsen zijn Oldebroek, Geldermalsen, Ermelo, Kootwijkerbroek, Gameren, ASK, Dronten, Harskamp, Beusichem, Zutphen, Harderwijk, Barneveld, Dreumel, Zevenaar, Wapenveld, Lunteren, Lichtenvoorde, ISK, Winterswijk en Neerijnen Oost.

Locatie tot op de dag zelf geheim

Voor het publiek zijn de verrichtingen van de brandweerkorpsen goed te volgen. Belangstellenden kunnen die dag aan de Nunspeetse kazerne te horen krijgen wat de locatie is.

Prijsuitreiking

Aan het eind van de dag zal burgemeester Van de Weerd (omstreeks 18.30 uur) in de Nunspeetse brandweerkazerne de winnaar bekendmaken en de prijzen uitreiken.

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen