Vrijwilligers gezocht bij één van de trekpleisters van Nunspeet

Foto: NNN

Een van de trekpleisters van Nunspeet is het Bezoekerscentrum. Het is een samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Outdoorcentrum Nunspeet.

Veel vrijwilligers

Er komen niet alleen veel toeristen, maar ook veel mensen uit Nunspeet naartoe. In het centrum zijn veel vrijwilligers aan de slag. Ben jij natuurliefhebber en lijkt jou dit ook wel wat? Er zijn verschillende mogelijkheden!

Achter de balie

Het team van baliemedewerkers kan aanvulling gebruiken. Bij de balie gebeurt van alles. Mensen komen langs als zij in het Bezoekerscentrum de expositie over de Veluwe willen gaan bekijken, kinderen halen er hun kaboutermutsen en knapzakken op voordat zij de kabouterroute gaan lopen, toeristen komen langs voor advies over wandelroutes of zoeken een souvenir uit. Ook voor informatie over de vele mogelijkheden voor activiteiten kunnen mensen hier terecht.

Activiteitenbegeleider

Naast baliemedewerkers er activiteitenbegeleiders gezocht. Mensen die houden van de natuur, creatief zijn en die het leuk vinden om samen met jong en oud natuurlijke knutsels te maken. Er worden insectenhotels of vlinderpotten gemaakt of wandeltochten met thema’s georganiseerd. Regelmatig trekken zij met een groep kinderen van 4 tot 12 jaar de natuur in, en er worden activiteiten georganiseerd. Lijkt het jou leuk om als begeleider bezig te zijn? Neem dan eens contact op met het Bezoekerscentrum.

Gezellige sfeer

Vrijwilligers komen te werken in een fraaie werkomgeving, waarbij gezellige collega’s en enthousiaste bezoekers een prettige werksfeer bieden. Deels worden zij begeleidt door de boswachter van Staatsbosbeheer. Vrijwilligers ontvangen naast een abonnement op het magazine ‘Naar Buiten’, vrijwilligerskleding en een vrijwilligers- of reiskostenvergoeding. Wil jij je aansluiten bij het team? Stuur een mail naar [email protected], of neem contact op met Michèle, telefoon 0341-217011.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Voor ander vrijwilligerswerk: Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet / www.vrijwilligerswerknunspeet.nl / telefoon: 0341-442020 / e-mail [email protected] / spreekuren: di-woe-do van 9.00-12.30 uur in Veluvine.

 

'

Reacties

article
13155
Vrijwilliger bij Bezoekerscentrum Nunspeet
Een van de trekpleisters van Nunspeet is het Bezoekerscentrum. Het is een samenwerking tussen Staatsbosbeheer
https://nunspeet.nieuws.nl/nieuws/13155/vrijwilligers-gezocht-bij-een-van-de-trekpleisters-van-nunspeet/
2019-04-19T22:39:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2019/04/19223737/Bezoekerscentrum.jpg
Gemeente, Nieuws