Magazine Nunspeet Uit De Kunst uitgereikt aan wethouder Storteboom

Foto: NNN

Het magazine is vooral bedoeld voor toeristen die de gemeente Nunspeet bezoeken. Het magazine is er om wegwijs te worden in de mooie gemeente Nunspeet.

Magazine ter inspiratie van een bezoek

Volgens voorzitter van de Stichting Nunspeet Uit De Kunst, Dick van Hemmen: “Het is de bedoeling dat het magazine heel intensief verspreid gaat worden. Het moet bewijs van spreke op iedere hotelkamer voor het grijpen liggen.” Het magazine is tot stand gekomen uit de samenwerking met ondernemers uit de 4 dorpskernen. Meer dan 160 ondernemers hebben een advertentie in het magazine gepubliceerd.

Hele klus geweest

Van Hemmen: “Het magazine moet er aantrekkelijk uitzien en we moesten adverteerders vinden die daar ook in konden meewerken. Doordat we rubrieken hebben aangebracht is het gelukkig weer uitstekend gelukt.” In het magazine komen onder andere historie, winkelen, horeca, kunst, wandelen en fietsen onder de aandacht.

Voorwoord van burgemeester

Burgemeester van de Weerd: “Het geeft een mooi beeld van wat onze vier gastvrije dorpen en onze ondernemers te bieden hebben aan musea, evenementen, horeca, winkels, verblijfsmogelijkheden, (kunst)markten, bezienswaardigheden, heerlijke uitstapjes en nog veel meer!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen