Vrijwillige klusjesman of -vrouw gezocht bij de Klussendienst van Het Venster

Foto: Pixabay

De Klussendienst van Het Venster is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een klusje te doen.

Voor wie?

Voor mensen die dat niet meer zelf kunnen, geen mensen in hun omgeving hebben die dat voor hen kunnen doen en/of te weinig financiële middelen hebben om een professional in te huren. Het gaat om kleine klusjes (max. één uur per keer) in en om het huis, zoals schilderijtjes ophangen, een lekkende kraan repareren, een tuinset van zolder halen, een struikje snoeien of een pc aansluiten.

Ervaring?

Gevraagd worden sociaal ingestelde vrijwilligers die ervaring hebben met klusjes in/om het huis. Let op: vrijwilligers hoeven niet alles te kunnen. Het Venster komt ook graag met u in contact als u bijvoorbeeld alleen tuinklusjes of pc/tv-klusjes wilt doen. De werktijden zijn op afroep en in overleg met de aanvrager en de klusser.

Meer info

Wilt u ook deel uitmaken van de Klussendienst? Neem dan contact op met Willyjanne Beelen, coördinator Hulp- en Klussendienst. Telefoon 0341-257242 of e-mail [email protected]. Deze vrijwilligersfuncties, en nog vele anderen, zijn terug te vinden op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl. U kunt ook langslopen bij het servicepunt in Veluvine voor een gesprek over vrijwilligerswerk op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen