Lopen Eten En Fietsen LEEF-marathon door gemeente Nunspeet op 7 september

Foto: Pixabay

Wat is de LEEF marathon Nunspeet?: LEEF staat voor Lopen Eten En Fietsen, een marathon van ruim 42 km dus.

Door de kernen

Het parcours voert over de Veluwe door de dorpskernen van Nunspeet. Het parcours is zowel onverhard als verhard. Het zijn twee rondes van 25 km en 17 km met een doorkomst in Vierhouten. Een ATB is een must, een stadsfiets kan, maar wordt afgeraden. Het is een prachtige route van 42 km die voert van Nunspeet via Vierhouten en via allerlei mooie plekken terug naar Vierhouten. Het is voor iedereen die zin heeft in een leuke ontspannen sportdag met bij binnenkomst en na afloop live muziek. Het is absoluut géén wedstrijd!

Meer info

Zaterdag 7 september 2019.Tijdstip: start tussen 10:00-10:15 uur, binnenkomst voor 17:00 uur. Iedere editie van de LEEF marathon heeft een goed doel.

Samen doen

Deelnemen kan met een duo (1 loper en 1 fietser-stepper) of trio (2 lopers/1 fietser-stepper of 1 loper/2 fietsers-steppers), die elkaar continu kunnen afwisselen, dat moment bepaal je zelf. Het is geen wedstrijd, en er vindt geen tijdsregistratie plaats. Je hebt de hele dag de tijd om te genieten!

Lekkere hapjes

Om de 5 à 6 km krijg je iets lekkers aangeboden. Je krijgt je LEEF marathon t-shirt (al dan niet besteld) bij de start. Op het shirt staan de route en de afstanden afgedrukt. Start en finish zijn wederom bij hotel-restaurant de Vossenberg in Vierhouten.

 

Je kunt je inschrijven via: http://leefmarathonnunspeet.jouwweb.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen