Zangavond voor vervolgde kerk is dit jaar voor de 10e keer in de Driestwegkerk

Foto: Harm Jan Polinder

Op zaterdag 5 oktober wordt in de Driestwegkerk in Nunspeet voor het tiende jaar op rij een regiozangavond georganiseerd ten bate van vervolgde christenen.

Samenwerking

De aanvang is 19.30 uur. Het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wilbert Magré verleent een bijdrage evenals het jong gemengd koor ‘Immanuel’ o.l.v. Harm Hoeve. De begeleiding van koor en samenzang ligt in handen van Wilbert Magré en Harm Hoeve. Opening en sluiting worden verzorgt door Ds. R. van Kooten uit Apeldoorn.

Zangavond viert jubileum

Al tien achtereenvolgende jaren organiseert de Jongerenwerkgroep Christenvervolging een concert met als thema ‘Vervolgd, maar niet vergeten’ op de eerste zaterdagavond in oktober, dit keer opnieuw in de Driestwegkerk. Ieder jaar staat de zangavond in het teken van de nijpende situatie waarin veel christenen zicht wereldwijd bevinden. Tijdens de zangavond zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijke verhalen vanuit de vervolgde kerk. De opening en sluiting zullen verzorgd worden door Ds. R. van Kooten. Omdat dankzij tientallen lokale sponsors alle kosten zijn gedekt kan de volledige collecte opbrengst ten goede komen aan het goede doel.

Van alles wat

Het Veluws Mannenensemble dat tijdens het concert optreed komt uit Elburg en heeft voornamelijk geestelijke liederen in het repertoire. Het jong gemengd koor ‘Immanuel’ komt uit Urk, het koor heeft een breed repertoire, van opwekkingsliederen tot psalmen en van klassiek tot gospel. Jong en oud van harte welkom tijdens deze bijzondere editie van de zangavond ‘vervolgd maar niet vergeten’. De zangavond begint om 19:30, de kerk is open vanaf 19.00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen