Tablets voor WOC de Veluwse Heuvels dankzij Nunspeetse Heideloop

Foto: Gemeentebelang

Vereniging Gemeentebelang heeft op 31 augustus de elfde editie van de Nunspeetse Heideloop georganiseerd.  Er waren weer diverse hardloop- en wandelroutes uitgezet vanaf de speelweide aan de Stakenbergweg. Bijna 160 wandelaars en ongeveer 175 hardlopers hebben deelgenomen aan deze editie van dit jaarlijkse evenement.

Goede doelen

Gemeentebelang geeft traditiegetrouw elk jaar een gedeelte van de opbrengst aan een maatschappelijk goed doel in de gemeente Nunspeet. Voor de elfde editie is gekozen voor Stichting Vrienden van het Noord-Veluwse Museum. Namens hoofdsponsor BCE mag de organisatie van de Nunspeetse Heideloop, net als vorig jaar, weer een bedrag van 1000 euro aan een goed doel schenken. Dit bedrag is deze keer gebruikt om tablets aan te schaffen voor de dagbegeleiding ouderen die samenkomt in WOC Veluwse Heuvels. Jenet Brons-Bonestroo, coördinator van het WOC, gaf aan erg blij te zijn met deze gift. “Met deze tablets kunnen de bezoekers samen activiteiten ondernemen. Dat is goed voor de interactie en bevorderd op een positieve manier het actief houden van het brein” aldus Jenet.

Feestelijke overhandiging tablets

Zaterdag 28 september heeft Gemeentebelang in aanwezigheid van vertegenwoordiging van BCE en de leverancier ACES Direct de tablets overhandigd. Dit moment gaf nog een extra feestelijk tintje aan de toch al geslaagde burendag. Maxine Hilhorst en Bas Peters van ACES Direct werken beide veel in de zorgsector en gaven aan dat beide organisatie graag wat extra doen voor deze doelgroep. Maxine: “je weet dat dit soort activiteiten wel wat extra aandacht mogen hebben en het is mooi dat we op deze wijze iets bij mogen dragen”.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen