Zonnebloem Nunspeet zoekt hulp voor het begeleiden van activiteiten

Foto: Pixabay

De Zonnebloem is een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. De vereniging zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap.

Zonnebloem Nunspeet

Ook in de gemeente Nunspeet is er een afdeling van de Zonnebloem. In de Sparrenhorst, de Duiventil en het Rode Kruisgebouw vinden regelmatig verschillende activiteiten plaats, zoals een gezellige middag met entertainment, bingomiddagen, presentaties van een boswachter en een high tea. Af en toe gaat men eropuit met het bezoekerstreintje, ergens heen voor een gezamenlijk etentje, of een dagje naar de dierentuin.

Vrijwilligers

Alles gaat onder begeleiding van vrijwilligers, of wordt gedaan door vrijwilligers, zoals het doen van bezoekwerk. Wil jij je net als al die andere vrijwilligers op deze mooie manier inzetten voor je medemens? Meld je dan aan! Stuur een kort mailtje met je naam en telefoonnummer naar Annelies Veerman: [email protected]. Zij zal dan contact met je opnemen.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Ook kan voor meer informatie contact worden opgenomen met het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet. Het Servicepunt is te bereiken via telefoonnummer 0341-442020, of per mail [email protected]. Meer vrijwilligersvacatures zijn te vinden in de vacaturebank van het servicepunt: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen