Lions Club Nunspeet wil €25000 bij elkaar schrapen in het jaar van de 25e Keiler

Op 6 juni 2020 organiseert Lions club Nunspeet de 25ste strijd om de Keiler.

Mega sportevenement

Dit is één van de grootste sportevenementen van de Noord-Veluwe. Ieder jaar doen er honderden sporters mee aan dit sportevenement, dat bestaat uit hardlopen, mountainbiken en behendigheidsproeven. Uit de inschrijfgelden en de bijdragen van sponsoren worden goede doelen gesteund. Dit jaar wil Lions Club Nunspeet €25.000 gaan schenken aan Nunspeetse goede doelen.

Werving donatiegeld Lions

Jan Koerhuis (voorzitter van de fundspending commissie Lions Nunspeet): Lions in Nunspeet zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin door de reguliere kanalen niet wordt voorzien. We doen dat onder andere door gelden te werven met diverse activiteiten, zoals de Nunspeetse Keiler, maar ook een activiteit als Nunspeet Verbindt.

Dit jaar alleen Nunspeet

De opbrengst van de activiteiten worden normaal gesproken voor de helft lokaal verdeeld, de andere helft daarbuiten. Voor 2020 is het motto: 25 jaar Keiler €25.000,- voor Nunspeetse doelen. Omdat de Keiler door de hele gemeente Nunspeet wordt omarmd en om dat dit jaar de 25ste Keiler wordt georganiseerd. 2 goede redenen om het hele bedrag aan doelen uit de gemeente Nunspeet te besteden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen