Kermis Nunspeet sinds vrijdag weer op de Markt

Foto: Pixabay

Met de start van de herfstvakantie startte ook de Nunspeetse kermis 2019. Op de Markt staan weer aantal leuke en spannende attracties.

Kermis Nunspeet 2019

Eendjes vissen, oliebollen, zuurstokken, spookhuis, polyp, zweefmolen, schieten en grijpmachines. Zo maar even wat attracties op de kermis van 2019. Vrijdag was de eerste dag van dit 5 dagen durende evenement. Een leuk uitje in de herfstvakantie!

Speciale dagen

Vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 waren de attracties gratis voor gehandicapten. Ook was er op de eerste dag van 16.00 tot 19.00 uur een gezellige clown die vrijkaartjes en presentjes uitdeelde. Op zaterdag was er op de kermis zelf niks speciaals, maar was in het centrum van Nunspeet ook de najaarsmarkt. Een leuke combinatie. Vandaag, op zondag, draaien de kermisexploitanten niet.

De komende dagen

En maandag is het eurodag. De hele dag is de entree voor attracties slechts €1. Dinsdag is Golden Ticketday. Op de hele kermis zijn 10 gouden tickets verstopt. De vinders kunnen gratis in alle attracties en krijgen een oliebol of suikerspin. Woensdag is de kinderdag en op deze laatste dag sluit de kermis om 19.00 uur. Van 14.00-16.00 uur komt brandweerman Sam langs. Hij heeft vrijkaartjes en je kan met hem op de foto en misschien ook wel een kijkje in een echte brandweerauto nemen. Bij Banka kunnen opa’s en oma’s woensdagmiddag een gratis bakje koffie en oliebol krijgen.

Kleurwedstrijd

Ook is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden op de site van Nunspeet Uit De Kunst. Op z’n laatst kun je dinsdag je kleurplaat inleveren. Woendagmiddag om 16.00 uur wordt bij het spookhuis de winnaar of winnares bekend gemaakt.

Reacties