Schitterende lichtjeswandeling over sfeervol verlichte paden in Kaboutersbos groot succes

Foto: Bezoekerscentrum Nunspeet

De herfstvakantie is dé tijd om er op uit gaan met het gezin. Woensdag 23 oktober was de lichtjeswandeling in en om Bezoekerscentrum Nunspeet. In grote getale kwamen kinderen én hun ouders genieten van dit sprookjesachtige gezinsuitje.

Lantaarn knutselen en broodjes bakken bij het kampvuur

Met takjes, eikels en andere natuurlijke materialen gingen de kinderen aan de slag met het maken van lantaarns. Bijna klaar voor vertrek werden de lantaarns voorzien van een lampje en aan een stok gehangen.

Lichtgevende kabouters en dieren vormden een sfeervolle route door het Kabouterbos. Met een fonkelend lantaarntje in de hand bewandelden kinderen én hun ouders het sprookjesachtige pad. Een knetterend kampvuur met warme chocolademelk warmde heerlijk op halverwege de route.

Na de wandeling was het nog even nagenieten bij Bezoekerscentrum Nunspeet. Er werden broodjes gebakken boven het kampvuur én met een worstje erop was het flink smullen. Daarna een kijkje bij de dieren in de natuurexpositie maakte de beleving compleet. Mevrouw Korenburg, een van de deelnemers: “We vonden het erg leuk om met onze kinderen op deze unieke manier van de natuur te genieten, we zijn er graag weer bij de volgende keer.”

Volgende editie

Binnen twee dagen na aankondiging was deze lichtjeswandeling volgeboekt. Niet getreurd voor degene die er niet bij konden zijn. Hou de Facebookpagina van Bezoekerscentrum Nunspeet in de gaten, binnenkort wordt de nieuwe datum voor de wintereditie van de lichtjeswandeling bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of 0341-217011.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen